Home Links Waar is De Vleugel? Het nut van schaakles Oude_index Schaakschool

Onze toernooien

Links naar de diverse toernooien onderaan deze pagina

Aan informatie op deze site kunnen geen rechten meer worden ontleend. Roosters, adressen en tarieven zijn dus niet meer betrouwbaar. Gelukkig hebben we de foto's nog, en die staan merendeels op deze site! Kijk voor actuele gegevens op www.schaakles.com.

We houden elk jaar een wintertoernooi en een zomertoernooi. Het eerstvolgende is het wintertoernooi op 18 januari 2012 in De Vleugel. Het toernooi is toegankelijk voor leerlingen van Schaakmeester_P op de Leonardoscholen Andersenschool, De Spits, de Achtbaan, Antoniusschool en de Vleugel. En natuurlijk de oorsprong van dit alles, de schaakschool op woensdagmiddag!

(vorige zomer) Geerttoernooi

Tim Schuttevaer in twee van zijn partijen.

Meer foto's en straks een verslag op Geerttoernooi

18 januari 2012, Montessorischool De Vleugel, Mozartplantsoen 1, Nieuwegein

 

* Voor de locatie van de Vleugel, klik op de link.

Schaakschool: de oorspronkelijke schaakschool op woensdagmiddag, die in De Vleugel gehouden wordt

De Vleugel: naast het feit dat we er onderdak hebben, geeft de schaakmeester ook een aantal maanden per jaar les aan de leerlingen van deze school. Ook met deze school zijn we tot de nationale kampioenschappen in Nijmegen doorgedrongen!

Leonardoschool: school voor hoogbegaafde kinderen in Woerden, Bodegraven, Leiden, Leidsche Rijn, Lunetten waar de schaakmeester elke week lesgeeft.

Hieronder links naar verslagen van vorige eigen toernooien:


Home Omhoog Geerttoernooi Zomertoernooi 06 Zomertoernooi 2007 Wintertoernooi 06 Wintertoernooi 2008 Tienjarig jubileum Wintertoernooi 2012 Zomertoernooi 2013 Zomertoernooi 2009 Wintertoernooi 2010 Wintertoernooi 07 Toernooi S_P Jubileumtoernooi 08