/dag_opde_schaakschool.htm
Home
/competitie.htm
/brunia.htm
/werkervaring.htm
/chess_for_zebras.htm
/andersen.htm
/dag_opde_schaakschool.htm
/vakdocent.htm
/nut_van_schaken.htm
/de_spits.htm
Een dag op de schaakschool. Niet een gemiddelde dag, want vandaag was er een stagiaire. Bovendien waren sommige groepen klein, omdat er voor bepaalde scholen al vakantie is, terwijl andere scholen meedoen aan voetbal- of korfbalwedstrijden. En ten slotte: het was mooie weer, dus buiten spelen was ook heel aantrekkelijk!

13:30 uur:

De schaakmeester komt aan, samen met de stagiaire, Maarten Mellegers *. Maarten doet 4 VWO en gaat een dag stage lopen. Vanochtend heeft hij thuis al stappenboeken zitten nakijken. Tevens is de les voor vanmiddag half vijf nog eens doorgenomen. Thuis heeft hij al een hand-out gemaakt.


Nakijken stappenboeken

Even later komt Geert Koefoed, vaste medewerker van de schaakschool. Met ons drieŽn zetten we de tafels, het videoscherm, het demonstratiebord en de andere spullen klaar.

Eerste groep: half twee tot half drie

Derde groep: half vier tot half vijf

Maarten aan het lesgeven

Verschillende vormen van samenwerking: Louk en Leendert (boven) en Anton en Marijn (onder).

Vierde groep (plusgroep): half vijf tot half zes

Geert bekijkt samen met Kevin de opening van Maarten

Maarten voor het demonstratiebord. OP de Hyves-pagina van Schaakmeester_P kun je vijf filmpjes zien van zijn presentatie.

Als afsluiting hield Maarten een simultaanseance

* Maarten Mellegers is inderdaad familie van de schaakmeester!

Aan informatie op deze site kunnen geen rechten meer worden ontleend. Roosters, adressen en tarieven zijn dus niet meer betrouwbaar. Gelukkig hebben we de foto's nog, en die staan merendeels op deze site! Kijk voor actuele gegevens op www.schaakles.com.